Без категорії

ПЕРШІ ЩАСЛИВІ ФІНАЛИ ТА УСПІШНІ КРОКИ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

ПІДТРИМКА УКРАЇНИ – ПОТОЧНИЙ СТАН НА 02.03.2022
* кризова зустріч колег з усієї Словаччини та Чеської Республіки

Саме сьогодні нам вперше вдалося успішно забезпечити ВПЕВНЕНІСТЬ і ВІДЧУТТЯ щастя наших перших українських біженців. Ми щодня об'єднуємо зусилля, щоб допомогти Україні у можливий для нас спосіб.

Серед наших нових щасливих людей – МАТІР 3 ДІТЕЙ З УКРАЇНИ, яка втікала до сестри ДЕСЯТКИ ГОДИН. Вона ВДОВА, і сестра, яка вже живе в Словаччині, буде допомагати їй з доглядом за дітьми. "МАКСІН'С Груп" знайшла їй роботу, житло, інтенсивно допомагала при оформленні документів у поліції у справах іноземців, з усіма адміністративними і законодавчими кроками, при спілкуванні іноземною мовою. Ми також допомогли з психологічною підтримкою, і, що найважливіше, матір зараз спокійна і в безпеці. Ми думаємо, що її почуття, як і наші, неможливо описати.

Серед інших є також чоловіки та група інших біженців, які вже мають житло, яке, звичайно, надається абсолютно БЕЗКОШТОВНО в цей небезпечний і складний час. Ми вирішуємо питання витрат у співпраці з клієнтами та установами. З завтрашнього дня вони починають працювати, житло вже є, вони в теплі, у безпеці, мають вдосталь їжі. Вони спокійні і вже перейшли від відчуття кризи до відчуття, принаймні, часткової впевненості та безпеки. Вони розуміють, що можуть нам довіряти, і це зігріває наші серця.

Ми допомагаємо їм з процесом оформлення в поліції у справах іноземців, МАКСІН'С надає їм СТАТУС ТИМЧАСОВОГО ПРАЦІВНИКА і вони самі вирішують, як довго вони будуть перебувати в нашій країні або в тій місцевості, де ми їх розмістимо. Ми складаємо нові трудові договори таким чином, щоб люди були гнучкими і у разі необхідності могли переїхати в межах нашої республіки.

Багато українців хочуть поїхати туди, де у них є якісь контакти, родичі або далекі знайомі. Між собою вони також є дуже товариською спільнотою. "МАКСІН'С Груп" працює над тим, щоб вони могли потрапити туди, куди хочуть. Зараз ми поселяємо в таких місцях як Долни Кубін, Ружомберок. Міста допомагають і надають житло. Ми готові співпрацювати з усіма словацькими містами. У нас є свої філії у БРАТИСЛАВІ, НІТРІ, ЖИЛІНІ, НАМЕСТОВІ, КОШИЦЯХ ТА БАРДЕЙОВІ.

Те ж саме зараз відбувається в Чеській Республіці, де у нас є філія в Остраві. Там у нас зараз є більше 100 вільних місць для розміщення, до того ж у приємному і дуже тихому місці, що може бути заспокійливим фактором після пережитого. На наш подив, процес відновлення і усвідомлення того, що відбувається, проходить дуже швидко, адже українські жінки відчувають велику відповідальність за своїх дітей. Вони досить швидко починають працювати. Ми також вважаємо, що це їм допомагає не думати про жахи війни і заповнити повсякденну діяльність чимось іншим, ніж думками про пережите за останні дні, і забезпечити безпеку для їхніх дітей. І ще ми б хотіли додати, що у нашій спільноті на сьогодні працює понад 600 українців, які є як найманими працівниками, так і підприємцями, і вони завжди дуже працьовиті та наполегливі люди. Ми захоплюємося ними.

Ми готуємо робочі місця, які підходять для жінок, матерів, які піклуються про дітей і щойно пережили важкий період. Це галузь текстильної промисловості, тобто робота швачок, також автомобілебудування – робота і збірка дрібних деталей, яка не є фізично складною, а також готуємо вакансії в харчовій промисловості.

Ми повідомимо про подальший хід і послідовність подій!

Тримайте кулачки, щоб кожен український шукач притулку, біженець зміг знайти у нас тимчасовий притулок. Давайте допомагати всі разом і вірити, що нове покоління маленьких українців матиме ДІМ ТА БЕЗПЕКУ, де вони не знатимуть війни. "МАКСІН'С Груп" робить це інтенсивно, і, водночас, чуйно, активно та вже має перших задоволених, спокійних людей з України. Ми віримо, що з часом зможемо хоча б частково замінити їхнє горе нашою родиною.

Тому що для нас вони теж належать до РОДИНИ МАКСІН'С.

 

МАРКЕТИНГ і PR "МАКСІН'С Груп"

МАРКЕТИНГ і PR "МАКСІН'С Груп"
e-mail: htomascova@maxins.sk
tel: +421 907 705 748

м. Кошиці, 2 березня 2022 року

Шукаєте роботу?

Залиште нам свої контактні дані і ми зв яжемося з вами.

Введіть свій номер телефону.
Погоджуюся на обробку персональних даних.

Надсилання повідомлення...

Звертайтеся до нас без вагань

Не знайшли вакансію, яку шукали?

Зателефонуйте на безкоштовну гарячу лінію

+421 918 783 106

або залиште нам свій контактний телефон

Введіть свій номер телефону.
Погоджуюся на обробку персональних даних.

Správa sa odosiela ...